Welkom bij  Vrij Leven!

 He hallo, wat leuk om je hier te ontmoeten!!

 

Ik ben Tonny, en ik hoop dat ik je op de volgende pagina's duidelijk kan maken wie ik ben, wat ik doe, waar mijn passie ligt, en wat ik misschien voor je zou kunnen betekenen.

Op deze pagina geef ik informatie over wie ik ben, wat ik momenteel organiseer, en waar je van harte welkom bent om mee te doen. Ervaring met meditatie, of een astrologische achtergrond is niet vereist... Er is voor elk wat wils. Gesprekken of 1 op 1 consulten zijn altijd mogelijk.

 

.. Even voorstellen:...

                               Mijn missie: “Vrij Leven – Zijn wie je Bent”

 

Na een opleiding tot grafisch vakvrouw en 3 jaar in een drukkerij te hebben gewerkt, ben ik allerlei studies gaan doen in de richting van de natuurgeneeskunde. De interesse in deze richting bracht me tot een opleiding iriscopie, kruidenleer en voedingsdeskundige. Het holistische beeld heeft me in alle facetten altijd geboeid, dus bij 1 richting is het nooit gebleven. Na de opleiding vegatest in Duitsland heb ik de opleiding tot klassiek homeopaat afgerond, waarna de astrologie opleiding volgde. Vanaf 1990 heb ik een eigen praktijk waarin ik steeds tijdelijk even mee mag lopen op het levensavontuur van mensen. Met behulp van magnetiseren, EMDR, bovengenoemde studies en gesprekken.

De zoeker in me naar de waarheid achter alles, heeft me levenslang nieuwsgierig gemaakt om horizonten te verkennen waar ik dát hoopte te vinden waarvan ik niet eens wist wát ik nou eigenlijk zocht.  

Er was een innerlijk heimwee-gevoel naar ‘iets’ wat ik niet kon benoemen.  

Na veel te hebben ervaren waarin het ‘niet’ zat, en dus na berg en dal, en vooral door de dieptepunten en omdwalingen in mn leven, kwam ik via een boek van Ramana Maharshi op een pad wat voelde als: Dit is het!!!  

Zijn Kernboodschap: Wie ben ik?, en zijn inzichten wijzen heel direct naar onze diepste ware essentie. 

Wat mij in mijn zoektocht zo heeft geraakt, en verwonderd is dat door te onderzoeken in tradities (of dit nu sjamanisme, natuurvolkeren, religie, de wetenschap, de levens en wijsheden van inspirators zijn) zij steeds wijzen naar hetzelfde simpele feit: Onze ware essentie is vrijheid, liefde, vreugde en geluk. Zonder identificatie met ‘iets’ en dus ook al die thema’s die we meedragen, conditioneringen en zelfbeelden is het ons ware potentieel om dit te ervaren en te zijn. 

Vanaf 2013 ben ik meerdere keren naar stilteretraites geweest bij Mooji waardoor deze inzichten niet alleen mentaal blijven, maar ook meer en meer in het hart ervaren mogen worden. 

Vanaf 2010 is de praktijk van naam veranderd in “Vrij Leven”.

Dit als eigen levensrichting en om hierin, wie dat maar wil, mee te laten bewegen. Dát te helpen doorzien en los te laten, wat “Vrij Leven” in de weg lijkt te staan.

Astrologie, in combinatie met gesprekken, meditatie en zelfonderzoek, is voor mij vanaf die tijd de richting geworden om inzicht te mogen bieden. Het overdragen en delen van astrologie kennis, voelt voor mij als een ware passie, een pelgrimstocht in de ander en mezelf.  

 

Wat, waar, wanneer?

Nieuw!!!!

Vanaf vandaag 25 december, presenteren wij ons Astrologisch centrum: Ster van het Noorden. Zie onder het kopje hiervan voor meer informatie.


1. Meditatiegroepjes (zie bij 'Meditatie') max. 5 personen per groep

- Ochtendgroepje van 9.00 uur tot 10.30 uur 

 - Avondgroepje van 19.30 uur tot 21.00 uur

- Meditatiedag: Heb je zin in een dag mediteren gecombineerd met zelfonderzoek geef je dan gerust op. Bij genoeg deelname beginnen we.

  

2. Astrologiegroepjes (zie bij 'Coaching/Zelfonderzoek, Astrologie over wat astrologie kan bieden) max. 4 à 5 personen per groep

- Ochtendgroepje van 9.00 tot 11.00 uur

- Avondgroepje van 19.30 tot 21.30 uur

 

3. Astrologie in 8 x 1 dag of 4 x 2 dagen. Zie bij 'Coaching/Zelfonderzoek, Astrologie' voor meer informatie over wat astrologie kan bieden. Bij voldoende deelname zal gestart worden. (4 deelnemers)

 

 

Data in overleg met de groep.

 

Als je interesse of vragen hebt, mail dan naar: ag.hollander@telfort.nl

 

 

 

 

 

 

  

 "Home is where the heart is"