Astrologisch centrum: Ster van het Noorden


Astrologisch centrum:

         Ster van het NoordenWij, Engelien Hanzens en Tonny Hollander zijn helemaal gegrepen door het Astrovirus. Wij willen niets liever dan iedereen deelgenoot maken van de waarde van de Astrologie.


Klik voor meer informatie op de link van onze website:

http://www.stervanhetnoorden.com


Astrologie is een symbolentaal en daarmee een prachtig instrument om onszelf en de wereld werkelijk te leren kennen, in al haar facetten. Niet door daarin iets te veranderen of te ontkennen maar door alles in zijn volheid te mogen ervaren en leven. En het is meer dan enkel kennen, het geeft aan hoe we kunnen ontwikkelen, van vervormde kracht naar kwaliteit, van status quo naar beweging. Het geeft ons inzicht waarom wij op deze wereld zijn, wat onze ziel hier wil leren. Maar ook wat ons gereedschap is om dat doel vorm te geven.

Het helpt ons daarmee ook om te herontdekken wie we in essentie zijn. Zowel wat betreft onze persoonlijkheid als dat wat voorbij de persoonlijkheid is.

Een centrumverschuiving van het geloof dat we een persoon zijn op zoek naar heelheid en ware vervulling naar het weer terugherkennen dat we de heelheid zijn met daarin een ervaring van ons als persoon.

De horoscoop, de hemelkaart op het moment van onze geboorte, is een energiepatroon. Het geeft onze potentie aan. Door al onze aannames, projecties, zelfbeelden en gedachtepatronen is het zicht op onze essentie vertroebeld.

Als wij onze eigen energie durven leven en de blokkades doorzien kunnen we de weg vrij maken om onze potentie tot bloei te laten komen en te worden wie we werkelijk zijn. Dan kunnen we thuis komen, iets waar we toch allemaal diep in ons hart naar op zoek zijn.

Hoe die vervulling eruit ziet is voor iedereen uniek. Het pad waarop wij lopen is voor iedereen een ander pad. Wij kunnen alleen maar ons eigen pad lopen.

De studie van Astrologie licht de sluier op, het geeft inzicht in de richting waarin wij gaan en hoe we dat kunnen doen. Alles is proces en van voorbijgaande aard. Astrologie helpt ons met waarnemen van onszelf en anderen tegen de achtergrond van ……


En daarom starten wij in 2018 met Astrologisch centrum: Ster van het Noorden, waarin wij voor een breed publiek astrologie op maat kunnen bieden. Dit in de vorm van lessen, workshops, etc. voor mensen die even willen snuffelen tot mensen die een afgeronde studie willen volgen.

Voor beginners is er een tweejaarlijkse route tot basis-astroloog. Daarnaast hebben we alles in huis om mensen tot volwaardig praktiserend astroloog op te leiden.

Om te specialiseren en te verdiepen organiseren we workshops en blokken over specifieke onderwerpen. Dit in ruime zin, we kijken waar behoefte aan is. We kunnen hiervoor andere astrologen of mensen met aanverwante disciplines uitnodigen om hun kennis te delen.

 

Wat kun je met astrologie? een greep uit de vele mogelijkheden:

 ·       Psychologisch: welk karakter heb ik; hoe leer ik, verbind ik, etc.

·        Relatie: Wat gebeurt er tussen mensen

·        Spiritueel: waarvoor ben ik op aarde

·        Mundaan: wat gebeurt er in de wereld

·        Medisch: wat is uit balans en kan hersteld worden

·        Electie: wat is het juiste moment voor iets

·        Bedrijfsastrologie: waar heeft een bedrijf rekening mee te houden

Daarmee kan het een prachtig instrument zijn voor bijvoorbeeld, leraren in welk soort onderwijs dan ook, therapeuten, genezers en iedereen die op wat voor manier dan ook werkt met mens (en dier). En natuurlijk voor iedereen die op zoek is naar zichzelf.Ons mailadres: astrologie.stervanhetnoorden@gmail.com.

Onze website: www.stervanhetnoorden.com  

 

 

 

 

 

 

 

"Relax, nothing is under control"